Ochrana osobných údajov

Spoločnosť AUTO DIŠKANEC s.r.o. Vás týmto informuje o spracovaní Vami poskytnutých osobných údajov, a to v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov (ďalej len GDPR).

1. Spoločnosť bude spracovávať tieto osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • názov spoločnosti 
  • e-mail
  • telefónne číslo
  • IČO, DIČ

2. Uvedené osobné údaje je nutné spracovať za účelom bežného predaja na predajni a veľkoobchod. Tieto údaje budú spoločnosťou spracovávané po dobu 5 rokov.

3. Udeľujete s vyššie uvedeným spracovaním svoj výslovný súhlas. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad telefonicky na čísle 0903/ 418 803 alebo zaslaním e-mailu na adresu servis@autodiskanec.sk

4. Spracovanie osobných údajov je vykonávané spoločnosťou, Vaše osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

  • STK
  • EK

5. Z dôvodu súvisiacich s činnosťou spoločnosti môže vzniknúť potreba Vás kontaktovať, a to za účelom:

  • upozornenia na blížiaci sa koniec platnosti STK, EK
  • pripomenutie dohodnutého termínu návštevy servisu

   V takom prípade je Vaše stanovisko k jednotlivým formám kontaktu zo stany našej spoločnosti nasledujúce:

  • telefonicky: Súhlasíte s kontaktom
  • prostredníctvom SMS: Súhlasíte s kontaktom
  • e-mailom: Súhlasíte s kontaktom
  • poštou: Súhlasíte s kontaktom

6. Naša spoločnosť Vám dáva na vedomie, že podľa GDPR máte právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť
  • požiadať od nás informáciu, aké osobné údaje o Vás spracovávame
  • požiadať od nás vysvetlenie ohľadom spracovania osobných údajov
  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom, nechať ich aktualizovať alebo opraviť
  • požiadať nás o vymazanie týchto osobných údajov
  • v prípade pochybnosti o dodržaní povinnosť súvisiacich so spracovaním osobných údajov obráďte sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov

O nás
© Robert Bosch odbytová s.r.o. | Tiráž | Ochrana dát | Právne informácie
Mapa stránok - Sitemap